Analiza de risc la securitatea fizica – comentarii

Analiza de risc – COMENTARII.

Bine ati venit pe pagina de comentarii a site-ului nostru!
Va asteptam cu orice subiecte, propuneri, comentarii sau intrebari referitoare la efectuarea analizei de risc la securitatea fizica.
Va multumim!

Va rugam sa nu folosti cuvinte obscene, injurii sau comentarii tendentioase la adresa celorlati membri de pe forum, prescurtari tip chat messenger sau diferite forme de exprimare care pot aduce prejudicii de imagine societatii noastre. Comentariile de acest gen vor fi eliminate de administratorul site-ului.

Va multumim!

Discussion

  1. Evaluator de risc  April 28, 2015

    Conform HG 877/2014, termenul de efectuare a analizei de risc la securitatea fizica, de catre unitatile infiintate pana la data de 16 iunie 2012, a fost prelungit pana la 1 ianuarie 2016. Va sfatuim sa nu lasati aceasta activitate “pe ultima suta”. In perioada august – decembrie 2015 evaluatorii vor fi foarte aglomerati si tarifele percepute pot fi mai mari. Luati-va masuri din timp prin contactarea unui evaluator de risc.
    IMPORTANT!!! Termenul de mai sus nu face obiectul punctelor de lucru infiintate dupa data de 16 iunie 2012. Pentru aceste unitati, analiza de risc trebuia finalizata.

You must be logged in to post a comment.

UA-41285436-1